Drone Video Bruiloft

Bruiloft Maastricht

Unieke Beelden

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u deze speciale dag op een unieke manier vastleggen? Drone Maastricht biedt drone video aan om uw bruiloft vanuit de lucht vast te leggen.
Wij bespreken graag uw wensen. Uiteraard hebben wij voor elke situatie een passende prijs. Onze drone piloten zijn daarnaast allemaal gecertificeerd en mogen legaal vliegen in het luchtruim van heel europa in de open categorie!
Zorg ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt en u deze nog vaak kunt herbeleven door onze unieke drone video.
Drone Opnames Maastricht | Drone opnames Limburg | Drone Maastricht

FAQ

Onze piloten zijn gecertificeerd om te vliegen in heel europa. Soms kan het echter zijn dat de locatie zich bevindt in een No-Fly-Zone. Neem via de contact op en wij bekijken uw locatie nauwkeurig op regelgeving.

Dat is volledig afhankelijk van jullie wensen. Bij luchtfotografie ontvangen jullie een aantal bewerkte foto’s in hoge kwaliteit. Bij video monteren wij de beelden en zorgen we voor de nabewerking. Hierbij ontvangt u een bestand met alle videobeelden. 

Dit is afhankelijk van de keuze voor foto of video. Meestal rekenen wij op één uurtje werk waarbij we een aantal in scene gezette shots opnemen. Daarnaast zullen wij nog 1-2 uur aanwezig zijn om verdere shots te maken tijdens de ceremonie/feest.