Drone Video Bedrijf

Boost uw business

Uw bedrijf in beeld

Wilt u uw bedrijf op een andere manier laten zien? of heeft u net een nieuw pand gekocht? Drone maastricht biedt de mogelijkheid om uw bedrijfsactiviteiten op een unieke manier vast te leggen
Wij bespreken graag uw wensen. Uiteraard hebben wij voor elke situatie een passende prijs. Onze drone piloten zijn daarnaast allemaal gecertificeerd en mogen legaal vliegen in het luchtruim van heel europa in de open categorie!
Laat uw bedrijf op een unieke manier zien, door de drone video van Drone Maastricht.
Drone Opnames Maastricht | Drone opnames Limburg | Drone Maastricht
Drone Opnames Maastricht | Drone opnames Limburg | Drone Maastricht

FAQ

Onze piloten zijn gecertificeerd om te vliegen in heel europa. Soms kan het echter zijn dat de locatie zich bevindt in een No-Fly-Zone. Neem via de contact op en wij bekijken uw locatie nauwkeurig op regelgeving. Uiteraard hebben wij voor bedrijventerreinen ook toestemming nodig van de eigenaar om te mogen vliegen over het desbetreffende terrein. 

Dat is volledig afhankelijk van jullie wensen. Bij luchtfotografie ontvangen jullie een aantal bewerkte foto’s in hoge kwaliteit. Bij video monteren wij de beelden en zorgen we voor de nabewerking. Hierbij ontvangt u een bestand met alle videobeelden. 

Dit is afhankelijk van de keuze voor foto of video. Wij bespreken graag uw wensen om een zo passend mogelijke oplossing te vinden.