Drone Foto Huis

Huis Verkopen

Unieke Beelden

Gaat u uw huis verkopen? Geef potentiële kopers een unieke ervaring door het gebruik van drone foto's. Laat uw tuin en buurt zien zodat u uw huis nog sneller verkoopt!
Wij bespreken graag uw wensen. Uiteraard hebben wij voor elke situatie een passende prijs. Onze drone piloten zijn daarnaast allemaal gecertificeerd en mogen legaal vliegen in het luchtruim van heel europa in de open categorie!
Met drone foto's van Drone Maastricht zorgt u ervoor dat uw huis eruit springt!
Drone Opnames Maastricht | Drone opnames Limburg | Drone Maastricht
Drone Opnames Maastricht | Drone opnames Limburg | Drone Maastricht

FAQ

Onze piloten zijn gecertificeerd om te vliegen in heel europa. Soms kan het echter zijn dat de locatie zich bevindt in een No-Fly-Zone. Neem via de contact op en wij bekijken uw locatie nauwkeurig op regelgeving.

Dat is volledig afhankelijk van jullie wensen. Bij luchtfotografie ontvangen jullie een aantal bewerkte foto’s in hoge kwaliteit. Bij video monteren wij de beelden en zorgen we voor de nabewerking. Hierbij ontvangt u een bestand met alle videobeelden. 

Dit is afhankelijk van de keuze voor foto of video. Meestal rekenen wij op één uurtje filmen op locatie waarbij we een aantal verschillende shots opnemen.